miercuri, 1 iulie 2015

10 motive pentru care sa participi la Night Cross Challenge

Ce faci sambata noaptea? Mergi la club? Stai acasa la un film? Ce ar fi sa vii la o alergare de noapte?
Alaturi de prietenii de la Sibiu Challenge si Tura in Natura am hotarat sa organizam un eveniment special pentru iubitorii de miscare si natura,  crosul din Muzeul Satului.
Daca nu esti convins inca, iata cel putin 10 motive:

FotoCredit Ovidiu Matiu
 1. Pentru ca poti 
Pentru ca distantele sunt de 4 km la tura hobby si, respectiv 8km, la avansati, o distanta pe care oricine o poate "face" chiar si cu putin antrenament.

2.  Pentru a-ti intalni prietenii 
Vei fi surprins sa vezi cati cunoscuti vei regasila acest eveniment, dedicat mai ales sibienilor.


3. Pentru a-ti defini nivelul 
E clar ca motivatie ai, daca alergi deja de ceva vreme, dar  cateodata e bine sa iti cunosti nivelul, sa stii daca e cazul sa  accelerezi sau doar sa mentii nivelul de pregatire. Te vei intrece alaturi de altii ca tine si vei fi clasat in grupa de varsta, respectiv,de sex, din care faci parte. Vor fi 6 categorii la hobby, respectiv 6 la avansati, in care sigur te regasesti si tu:
14-18 ani M/F
18-29 ani M/F
30+    ani M/F.
Primii 3 clasati din fiecare categorie vor fi premiati cu trofee si premii din partea sponsorilor.
  
4. Pentru o amintire de neuitat 
Mai multi fotografi profesionisti te vor suprinde si iti vor oferi o amintire de neuitat si laudat.

5. Pentru a castiga un abonament la SPA
Suna bine o luna de relaxare si inot pe gratis? Prin participarea la concurs intri automat in tombola pentru un abonament la ARIA Spa&Wellness  

6. Pentru a fi un model pentru altii 
Cand te-ai apucat de alergat , multi din prietenii si cunoscutii tai nu stiau cum sa te catalogheze; acum ca participi si la competitii si vad cat de frumos si distractiv este, poate se gandesc sa inceapa si ei. Mai tarziu iti vor multumi.

7 Pentru sanatatea ta psihica si fizica 
FotoCredit Ovidiu Matiu
Numarul mare de participanti la competitiile de alergare din strainatate, dar si din tara, arata faptul ca oamenii au descoperit secretul fericirii si echilibrului. O competitie nu trebuie sa fie doar pentru profesionisti, ci si pentru oamenii de rand ca noi. Asta nu inseamna ca nu incurajam competitia sau performanta, dar ne este mult mai importanta participarea. Exercitiul fizic este un remediu psihic si fizic dovedit.
  
8 Pentru ca nu ai vazut Muzeul Satului noaptea 
Aceasta este sansa ta sa vezi cel mai frumos muzeu in aer liber din Romania pe timpul noptii, animat de frontale si benzi colorate, fotografi si felinare.

9. Pentru a alerga alaturi de vedete 
Premiul cel mare de 100 Euro pentru cel mai bun timp, la cursa avansat, va atrage sigur vedetele din lumea alergarii sibiene. Este sansa ta sa alergi cot la cot cu ei sau cine stie, poate sa le sufli locul I.

10. Pentru a promova miscarea in Sibiu 
Avem nevoie de modele bune pentru societatea noastra, iar  luand parte la astfel de evenimente contribui la un oras mai sanatos si mai educat. Asadar, hai alaturi de noi sambata la ora 21:00 la scena de pe lacul din Muzeul Satului, Sibiu.


Inscrierile se pot face de pe acest link INSCRIERE
Taxa este de 10 Ron pentru cei inscrisi pe site.
Cei care se vor inscrie la fata locului vor plati 20 Ron.
Taxele se platesc la standul din Muzeul Satului, special amenajat in acest scop, in ziua concursului.


Vezi aici cine mai vine.
FotoCredit Ovidiu Matiu